← Tilbake til spørmål & svar

Nakkesmerter er noe de fleste opplever. Det er dog mange forskjellige årsaker som kan ligge til grunn for symptomene, som i seg selv også kan være veldig forskjellige.

Har man vært utsatt for et direkte traume eller ulykker som for eksempel et fall eller en bilulykke ( whiplash ) så er ofte nakken i seg selv noe av problemet og trenger både ro og målrettet aktivitet. Lokal behandling kan være med å lindre samt fremskynde en bedring som i de aller fleste tilfeller kommer etter hvert. Noen skader kan også gi varige utfordringer, men vi er her for å hjelpe deg med å mestre hverdagen, samt å forstå smerten, samt å veilede deg på best mulig vis på hva du selv kan gjøre for å holde situasjonen så bra som mulig.

Oftest er nakkesmerter dog et symptom som dukker opp på grunn av andre mekaniske eller fysiske utfordringer. Manglende styrke i muskulatur, stressrelaterte spenninger, endringer i syn, ergonomiske utfordringer, strukturelle endringer som følge av aldring for å nevne noen. Nakken er også veldig tett koblet sammen med pustemuskulatur, noe som er interessant å se i sammenheng nås man skal behandle en nakkeplage.

På K5 Helse har vi bred erfaring innen nakkebahandling. Ring oss eller book time online for å høre om ditt problem kan løses av oss.

Videre lesing: