Da er 2019 i gang for fullt allerede. Mange har sikkert satt seg noen mål eller forsetter, og vet av erfaring at det kan bli krevende å gjennomføre alene. Vi på K5 Helse tar gjerne en prat med deg om du trenger gode helseråd i tiden som kommer.  Vi kan hjelpe deg både når det gjelder trening, livsstil, ernæring, stress- og smertehåndtering/behandling. Våre fysioterapeuter har lang erfaring og tar gjerne en gjennomgang sammen med deg om situasjonen nå, hvor du vil, og hvordan du kan komme deg dit.

Det er ikke alltid det er smerter som hindrer folk fra å komme i gang. Ofte kan det være veien som er for kronglete og vanskelig. Om det skulle være det ene eller det andre, ller begge, så har vi på K5 Helse kompetansen som skal til for å hjelpe deg i gang, på vei, og i mål om du tar kontakt.

Vi har ledige timer på vår onlinebooking.