Hos K5 Helse i Trondheim sentrum får du undersøkelse og behandling av erfarne autoriserte fysioterapeuter, Osteopater og Akupunktør og , der kvalitet og ivaretakende behandling for deg som pasient er viktigst. K5s terapeuter har lang erfaring som klinikere, deltar i forskningsprosjekter og er spesialisert innen muskel- og skjelettlidelser. Vi vektlegger evidensbasert praksis og aktiv fysioterapi i kombinasjon med manuell teknikker. Terapeutene har et bredt nettverk innen spesialistmiljøet, og har tung videreutdanning og spesialisering innen behandling av rygglidelser, nakkelidelser, hodepine, svimmelhet, skulderplager, albueplager, musearm, hofteplager, kneplager, ankel- og fot-relaterte plager samt andre muskel- og skjelettplager.

helseklinikken_behandler

Behandlingen innebærer bruk av anerkjente behandlingsmetoder som manuell teknikker (f.eks tøyninger,mobiliseringer og manipulasjon), redcord slyngeterapi, rygg og bekkenbunnstrening, trykkbølgebehandling, tilpassing av ortopediske innleggsåler i tillegg til opptrening etter skader. Dersom du ønsker det får du et eget treningsprogram med veiledning av våre fysioterapeuter i Trondheim sentrum. Scroll ned på siden for å lese mer om våre fysioterapeuters ulike spesialkompetanse.

Vi er en av få klinikker som faktisk benytter seg av tverrfaglighet og ikke bare flerfaglighet. Vi nøler ikke med å hente inn en kollega for diskusjon ved behov, uten merkostnad for deg. Dette gjør at du som kunde alltid kan være trygg på at du får best mulig oppfølging.